Blue Flower

Wilt u graag goed scoren in de zoekmachines? En dan natuurlijk vooral in Google en Bing. Dan helpen wij u daar graag bij. Bekijk een aantal testimonials en overtuig u zelf!


https://betaaldwerk.nl

Zoekwoord 'betaald werk'. De website is online gegaan in 2015 en scoort goed op veel zoekwoorden. Op het zoekwoord 'betaald werk' staat het uiteraard op pagina 1 en positie 1 in Google. Maar ook andere pagina's scoren heel goed met posities hoog in Google. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de pagina dierenverzorger met ruim 17.000 hits.


http://mijnbriefadres.nl 

Deze website is in opdracht gebouwd voor het genereren van leads voor postadressen en briefadressen. De website staat nu een paar jaar online en met voldoende linkbuilding en goede content staat de website op pagina 1 en positie 3 op het zoekwoord inschrijfadres. De website genereert momenteel dagelijks nieuwe en bruikbare leads. Terwijl er behoorlijke concurrentie is voor hoge Google posities door informatie van websites van gemeentes. 


http://mustang-trouwauto.nl

Deze website is twee jaar oud en scoort sinds kort zeer goed op het zoekwoord 'mustang trouwauto'. En ook op andere zoekwoorden zoals 'in een mustang trouwen'. Dit is ook de wens van de eigenaar. Op het aanbieden van trouwauto's tegen betaling zit een behoorlijke online concurrentie. De positie is op dit moment op pagina 1 en positie 3 tot 5 in Google.


http://disclaimer-maken.nl

Deze nieuwe website loopt enkel mee in het linkbuilding programma waardoor het nu al op pagina 1 in Google staat op zoekwoord 'disclaimer maken'. De website is gemaakt in HTML5, CSS3 en PHP en is mede daardoor razendsnel. Een score van 95/100 in de speedcheck voor de desktopversie.


https://banenmarket.nl

Staat al geruime tijd op een tweede plaats in Google op het zoekwoord 'banenmarkt'. De eerste plaats wordt ingenomen door Indeed.


https://banencheck.nl

Ook op één in Google op het zoekwoord 'banen checken'. 

Wilt u alvast een goede tip om hoog te kunnen scoren in Google? lees dan dit artikel: update je content regelmatig of vraag direct een offerte aan.

 


Punctueel en goed afspraken mee te maken

Dat zijn woorden uit een aantal recente beoordelingen die ik als webdesigner en internet marketeer van tevreden klanten heb mogen ontvangen. 

Momenteel besteed ik veel tijd aan content creatie en linkbuilding voor diverse klanten. Zo schrijf ik dagelijks artikelen voor popularieseries.nl en lever ik dagelijks nieuwe linkvoorstellen aan een klant. Hiervoor werken wij samen in de cloud. Linkvoorstellen hebben vrijwel altijd de status 'voorstel'. Als klant geef je dus zelf aan of de link wordt geplaatst of niet.

✔ Online marketing specialist ✔ Hoge posities in Google ✔ Aantoonbare resultaten ✔ 5 jaar ervaring

Premium partners: Nokia FSME 083833a - www.sparepart4you.com

HomeWebdesign - Webhosting - Content creatie - Linkbuiilding - Contact