Blue Flower

Ben je al bekend met de termen Agile en Scrum? Of zijn deze geheel nieuw voor jou?

Waarschijnlijk heb je ze al eens gehoord maar weet je nog niet precies de betekenis ervan. Want het is een ontwikkelmethode die sterk aan populariteit wint. Omdat het ICT-vakgebied dynamisch is en steeds aan verandering onderhevig is werd de roep om andere ontwikkelmethoden steeds groter. Want wanneer grote projecten werden ontwikkeld was het eindproduct alweer aan vernieuwing toe zodra het af was. Dit vraagt om ontwikkelmethoden die flexibeler zijn en in delen opgeleverd kunnen worden. En dat is mogelijk met Agile en Scrum.

De Agile-aanpak voorziet in incrementeel en iteratief werken. Het is daarmee mogelijk pakketten software op te leveren wanneer deze gereed zijn. En in te voegen om een geheel eindproduct te vormen. Als het ware wordt er steeds een nieuwe functionaliteit opgeleverd en toegevoegd. Hierdoor is het flexibeler en dynamischer werken en ontwikkelen.

ICT-trainingen heeft een cursus/training ontwikkeld om deze methodiek onder de knie te krijgen. Je wordt stap-voor-stap meegenomen in de methodiek en toepassingsmogelijkheden. Je krijgt praktische tips om Agile, Scrum en Extreme Programming toe te passen in je eigen specifieke situatie. 

 

Java cursus of training via Hendriksict.nl

Een cursus Java Developer kun je volgen als je de eerste stappen wilt zetten als webdeveloper. Maar de cursus is ook geschikt voor meer ervaren ontwikkelaars die hun strepen reeds hebben verdiend.

De platform onafhankelijk, en cliëntbased programmeertaal is met zijn gebruiksvriendelijke toepassingsmogelijkheden een zeer populaire programmeertaal. Vooral omdat het programmeren lijkt op beschrijven van dagelijkse handelingen en dat het platform onafhankelijk is. Daarom is het een veel gebruikte ontwikkelmethode. Je maakt op eenvoudige wijze webapplicaties interactief.

Wil je als professioneel webdeveloper werken dan ontkom je niet aan een training Java.

Java is voor gebruikers gratis te downloaden en maakt het mogelijk om games te spelen, te chatten, files up te loaden, etc.

Er zijn diverse trainingen en cursussen die je als aankomend Java ontwikkelaar kunt volgen. Voor ieder niveau is er een passende opleiding van basistechnieken tot aan gevorderd.

Het online leerconcept maakt het mogelijk om plaats- en tijdsonafhankelijk te leren. Binnen een paar maanden beschik je over de benodigde kennis om succesvol examen te kunnen doen. Wil je meer informatie over werken als Java Developer kijk dan hier: betaaldwerk.nl

Leer alles van MS Office met een training via Hendriksict.nl

Al jaren zijn de Office programma’s van Microsoft populair als tekstverwerker, rekenprogramma, presentatiemiddel , database en voor het mailverkeer. Een cursus MS-Office bereidt je dan ook uitstekend voor op de meeste elementaire activiteiten en complexe werkzaamheden die je tijdens je werk dient uit te voeren.

Je kunt een training volgen voor onder andere:

Linux

Om je Linux professional te mogen noemen heb je een certificering nodig van het Linux Professional Institute (LPI). Dit certificaat is internationaal erkend en wordt veel gevraagd door werkgevers. Een cursus Linux professional bereidt je dan ook voor op je volgende stap op de arbeidsmarkt. Je mag jezelf dan Junior Level Administrator noemen. Je hebt dan een LPIC-1 certificering.

De cursus behandelt de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen van Linux. Er wordt tijdens de cursus uitgebreid stilgestaan bij alle mogelijke toepassingen vanaf de basistaken tot aan het beheer. Er zijn ook nog diverse andere cursussen en trainingen te volgen. Voor ieder niveau en specialisatie op het gebied van Linux. Via het online leerprogramma ben je snel in het bezit van je diploma.

Wil je meer informatie over werken in de ICT sector kijk dan eens hier: ICT

Online Education via Hendriks ICT

Iedereen die een carrière wil starten als IT-technicus ontkomt er niet aan om te studeren voor het A+ certificaat. Dit certificaat wordt veel gevraagd en is een internationaal erkende graadmeter voor gedegen kennis en kunde als computertechnicus. 

De cursus leert je de basisvaardigheden die je nodig hebt voor het installeren en configureren van computersystemen en netwerken. In de cursus behandel je ook de installatieprocedures voor hardware en software. En je leert preventief onderhoud uit te voeren. 

Je bent met deze A+ certificering goed voorbereid op je eerste stappen op de arbeidsmarkt als pc-technicus. 

 


Punctueel en goed afspraken mee te maken

Dat zijn woorden uit een aantal recente beoordelingen die ik als webdesigner en internet marketeer van tevreden klanten heb mogen ontvangen. 

Momenteel besteed ik veel tijd aan content creatie en linkbuilding voor diverse klanten. Zo schrijf ik dagelijks artikelen voor popularieseries.nl en lever ik dagelijks nieuwe linkvoorstellen aan een klant. Hiervoor werken wij samen in de cloud. Linkvoorstellen hebben vrijwel altijd de status 'voorstel'. Als klant geef je dus zelf aan of de link wordt geplaatst of niet.

✔ Online marketing specialist ✔ Hoge posities in Google ✔ Aantoonbare resultaten ✔ 5 jaar ervaring

Premium partners: Nokia FSME 083833a - www.sparepart4you.com

HomeWebdesign - Webhosting - Content creatie - Linkbuiilding - Contact