Blue Flower

Linkbuilding via Hendriks ICT

Wij verzorgen premium en standaard linkbuilding om uw website hoger in de zoekmachines te laten verschijnen. Wij rekenen hiervoor €35 per uur exclusief 21% BTW.

Wij verzorgen tevens linkbuilding voor meertalige of Engelstalige websites. Wij rekenen hiervoor €250 per maand exclusief 21% BTW.

Bekijk hier de inhoud van de aanbieding: Linkbuilding

 

 

 

 

 

Voordelige webhosting via Hendriksict.nl

Zeer voordelige webhosting bieden wij ook aan. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vanaf €0,50 per maand draait u website al op deze hosting. De support is super en de mogelijkheden zijn enorm. Bekijk hier het aanbod.

 

 

 

 

 

Premium webhosting van Hendriksict.nl

Siteground.com

Wij zijn partner van Siteground en kunnen u hiermee premium webhosting aanbieden voor een scherpe prijs. Siteground biedt uitstekende webhosting om uw Wordpress of Joomla website te hosten. Met 24/7 uur technisch support en 99,9% uptime zijn zij een betrouwbare partner. Meer informatie vindt u hier.

 

 

 

 

 


Punctueel en goed afspraken mee te maken

Dat zijn woorden uit een aantal recente beoordelingen die ik als webdesigner en internet marketeer van tevreden klanten heb mogen ontvangen. 

Momenteel besteed ik veel tijd aan content creatie en linkbuilding voor diverse klanten. Zo schrijf ik dagelijks artikelen voor popularieseries.nl en lever ik dagelijks nieuwe linkvoorstellen aan een klant. Hiervoor werken wij samen in de cloud. Linkvoorstellen hebben vrijwel altijd de status 'voorstel'. Als klant geef je dus zelf aan of de link wordt geplaatst of niet.

✔ Online marketing specialist ✔ Hoge posities in Google ✔ Aantoonbare resultaten ✔ 5 jaar ervaring

Premium partners: Nokia FSME 083833a - www.sparepart4you.com

HomeWebdesign - Webhosting - Content creatie - Linkbuiilding - Contact