Blue Flower

Beginnende webshop eigenaren willen tegen zo laag mogelijke kosten natuurlijk een mooie shop, A-merk producten en prachtige vrijstaande foto's. Wist je dat dit allemaal niet heel veel hoeft te kosten?

Een mooie webshop

Een mooie en goedkope webshop maak je tegenwoordig simpel. Er zijn diverse aanbieders waar je direct een nieuwe webshop kunt afrekenen en direct beginnen te verkopen. Maar je kunt ook eens kijken naar PrestaShop. Alles werkt even simpel en volledig responsive natuurlijk. Het aanmaken van een betaalsysteem, regelen van verzendingen of een nieuw template: het is kinderlijk eenvoudig.

Als ondernemer wil je het liefst zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken, zo ook aan tijdschrijven. Veel ondernemers kunnen dan ook een hoop tijd besparen op hun tijdregistratie. Door over te stappen op online urenregistratie software registreer je snel en eenvoudig al je uren. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je uren bij te houden met een app! In deze blog vertellen wij jou alles over de voordelen die tijdschrijven kan opleveren voor jou.

Je ziet het steeds meer; organisaties met een blog. Verstandig want een blog maakt je organisatie een stuk persoonlijker en toegankelijker. Content marketing wordt dus steeds belangrijker. Maar hoe zorg je dat je blog professioneel is en iets oplevert? Lees hieronder de belangrijkste tips.

Jarenlang was Skype een uitkomst voor particulieren die bijvoorbeeld familie of vrienden hadden wonen in overzeese gebieden. Maar ook als kinderen of kleinkinderen op vakantie waren was Skype voor consumenten een uitkomst. Skype was gratis of tegen een geringe vergoeding voor iedereen te gebruiken. Met deze VoIP-verbinding van Microsoft (waarbij iedereen over het internet kon bellen) werden langeafstandsgesprekken veel goedkoper. Maar Skype bedrijfsmatig gebruiken kon toen nog niet. Een professionele bedrijfsmatige omgeving ontbrak.

toetsenbord

Je werkt minimaal 40 uur per week met je computer en bent op zoek naar een nieuw toetsenbord maar je weet niet waar je precies op moet letten? Dat kan. Een handige website om dan eens te bezoeken is Toetsenbord.net, klik hier om naar de website te gaan.

Waar je het vroeger moest hebben van een slim geplaatste advertentie in de krant of positieve mond-tot-mondreclame voor het vergroten van je naamsbekendheid, zijn er tegenwoordig hele andere technieken die je kunt toepassen om gemakkelijk je populariteit te vergroten. Met behulp van diverse social media services kun je dat namelijk ontzettend eenvoudig voor elkaar krijgen. Mits je het slim inzet natuurlijk. We leggen je uit wat deze marketingtechniek precies inhoudt en hoe je ‘m het beste implementeert. Voor je het weet jouw bedrijf en heb je de mogelijkheid om een heel nieuw klantenbestand aan te boren.

Heb je een Joomla! website en wil je graag een veilige verbinding samenstellen tussen jouw website en je bezoekers lees dan even verder. Want via de Joomla! backend is dit binnen 5 minuten geregeld. 

Een voorwaarde is wel dat je hostingprovider Let's Encrypt aanbiedt in je cPanel of je DirectAdmin. Als dit is geïnstalleerd dan is het echt een fluitje van een cent. 

Ga als eerste naar de website van je hostingprovider en log in. Ga naar je cPanel of je DirectAdmin en zoek de plugin Let's Encrypt. 

Let's Encrypt

Content marketing

Het is belangrijk te beginnen met wat content marketing is. Content marketing is het principe dat de teksten die je aanbiedt als reclame interessant moeten zijn. Het gaat een klant niet meer om schreeuwende teksten, pakkende slogans en informatiefolders, een klant wil goede en degelijke informatie zodat hij zijn keuze voor een bepaald product voor zichzelf kan verantwoorden. Dit is nodig, want in een land zoals Nederland heb je in principe alle vrijheid om zelf een product te kiezen. Het internet is groot genoeg en je kan elk product ook verkrijgen in elk ander land en dit naar Nederland laten sturen. Waarom zou een klant dan nog kiezen voor een product met een pakkende slogan? Het gaat er om dat je goede informatie geeft, voor en nadelen tegen elkaar afweegt en op deze manier de klant een goede keus laat maken.

Succesvol online

Tegenwoordig zijn webshops niet weg te denken uit de online wereld. Door de digitalisering kopen consumenten steeds meer online. Een webshop beginnen wordt tegenwoordig steeds makkelijker en heeft daarnaast ook veel voordelen ten opzichte van een fysieke winkel. Je bespaart op kosten zoals een winkelpand en personeel. Daarnaast heb je met een webshop de mogelijkheid om sneller je bedrijf te starten. Maar voordat je een webshop start is het belangrijk dat je een aantal dingen goed op orde hebt. Wil je een eigen webshop starten? Lees dan snel verder en ontdek hoe je een succesvolle start maakt!

Colors

Binnen html 5 heb je een element dat je eenvoudig kunt gebruiken als je een simpele maar leuke colorpicker wilt maken. Namelijk het element <input type="color">. Wanneer je deze in kladblok zet met een html extensie erachter en je opent vervolgens de pagina in een browser zie je al een colorpicker. 


Punctueel en goed afspraken mee te maken

Dat zijn woorden uit een aantal recente beoordelingen die ik als webdesigner en internet marketeer van tevreden klanten heb mogen ontvangen. 

Momenteel besteed ik veel tijd aan content creatie en linkbuilding voor diverse klanten. Zo schrijf ik dagelijks artikelen voor popularieseries.nl en lever ik dagelijks nieuwe linkvoorstellen aan een klant. Hiervoor werken wij samen in de cloud. Linkvoorstellen hebben vrijwel altijd de status 'voorstel'. Als klant geef je dus zelf aan of de link wordt geplaatst of niet.

✔ Online marketing specialist ✔ Hoge posities in Google ✔ Aantoonbare resultaten ✔ 5 jaar ervaring

Premium partners: Nokia FSME 083833a - www.sparepart4you.com

HomeWebdesign - Webhosting - Content creatie - Linkbuiilding - Contact