Blue Flower

Nieuwsflits

Gebruikt u Skype al zakelijk?

Jarenlang was Skype een uitkomst voor particulieren die bijvoorbeeld familie of vrienden hadden wonen in overzeese gebieden. Maar ook als kinderen of kleinkinderen op vakantie waren was Skype voor consumenten een uitkomst. Skype was gratis of tegen een geringe vergoeding voor iedereen te gebruiken. Met deze VoIP-verbinding van Microsoft (waarbij iedereen over het internet kon bellen) werden langeafstandsgesprekken veel goedkoper. Maar Skype bedrijfsmatig gebruiken kon toen nog niet. Een professionele bedrijfsmatige omgeving ontbrak.

Lees meer...
Webdesign verzorgd door Hendriksict.nl

Wij ontwikkelen voor u een prachtige website tegen een gunstige prijs. Dit doen wij met het CMS Joomla. Ook hebben wij standaard een aantal websites te koop staan. Bekijk deze hier.

 


 

Webdesign

✔ CMS Joomla! (en nu ook WordPress mogelijk)

✔ Responsive 

✔ Inclusief HTTPS-protocol

✔ Inclusief 5 pagina's of 10 producten

✔ Website vullen met content tegen meerprijs. Zie hiervoor: content

✔ Eenvoudig zelf artikelen, foto's of producten toevoegen

✔ Levering inclusief 1 jaar webhosting en eigen NL domein

✔ Levering inclusief korte training

✔ Een website voor €199 en een webshop voor €399 exclusief 21% BTW


Punctueel en goed afspraken mee te maken

Dat zijn woorden uit een aantal recente beoordelingen die ik als webdesigner en internet marketeer van tevreden klanten heb mogen ontvangen. 

Momenteel besteed ik veel tijd aan content creatie en linkbuilding voor diverse klanten. Zo schrijf ik dagelijks artikelen voor popularieseries.nl en lever ik dagelijks nieuwe linkvoorstellen aan een klant. Hiervoor werken wij samen in de cloud. Linkvoorstellen hebben vrijwel altijd de status 'voorstel'. Als klant geef je dus zelf aan of de link wordt geplaatst of niet.

✔ Online marketing specialist ✔ Hoge posities in Google ✔ Aantoonbare resultaten ✔ 5 jaar ervaring

 Aanbod

HomeWebdesign - Webhosting - Content creatie - Linkbuiilding - Contact